Nieuws

Speurders gezocht!
Het stamboom onderzoek ligt nu volledig stil, wel krijg ik af en toe reacties voor correcties en aanvullingen van bezoekers van de website maar dat betreft hoodzakelijk de huidige generaties. Er liggen vast nog veel interessante informaties verscholen in de staatsarchieven en de archieven van de verschillende kerken. Voor mij is dit onderzoek vauit het buitenland volledig onmogenlijk zodat ik aangewezen ben op hulp uit Nederland. Daarom ben ik opzoek naar iemand die ook geinteresseerd is naar de wortels en achtergrond van onze familie en voldoende tijd ter beschikking heeft hieraan mee te werken.
Als u interesse heeft zamen met mij daaraan te werken, meldt u zich per e-mail op . Van de reacties die ik krijg, zullen vele familieleden het u danken.

Onze stamboom steekt in een nieuw jasje.
Diegenen die mij al eens informaties gestuurd hebben, weten onderhand dat het voor mij veel werk was dit te verwerken en zo om te zetten dat het op het internet kon verschijnen. Dit lag aan het stamboom programma waar ik mee werkte. Ondertussen heb ik een aantal programma's getest en kon niets vinden wat mijn de oude struktuur, zoals u dit op het internet vindt, kon aanhouden.
Eindelijk heb ik nu een programma gevonden waarmee dit wel kan.
Maar omdat ook dit programma het formaat niet helemaal 100% kan aanhouden, zult u een aantal veranderingen kunnen konstateren.
Een belangrijke verandering en ook vooruitgang is dat nu ook afbeeldingen van personen of bidprentjes mogenlijk zijn, bij sommige personen zult u die ook al terug kunnen vinden. Een andere belangrijke verbetering, vooral voor de buitenlandse bezoekers, is dat de stamboom nu ook in de Engelse taal beschikbaar is.
Probeert u het zelf maar, reacties over uw ervangingen zie ik graag te gemoed.

Op de volgende link komt u direkt op de stamboom pagina.

 

 

Terug naar de Hoetjes / Hoedjes Homepage