WWW.HOETJES.NET voor allen


Je eigen Hoetjes E-Mail Adres
Alle Hoetjes Familieleden kunnen een eigen E-Mail adres krijgen op HOETJES.NET. Dit E-Mail adres is een forwarding adres, dat betekend dat alle post die op dit adres binnenkomt automatisch word doorgezonden naar je eigen adres. Een groot voordeel is, als ooit van provider zou willen veranderen, verandert ook je E-Mail adres. Op HOETJES.NET niet meer. We hoeven alleen het forwarding adres aan te passen en alle post komt dan weer automatisch op het nieuwe adres binnen.
Je hoeft alleen maar een E-Mail te sturen met je wensadres op HOETJES.NET en het adres waar alle post naar toe moet. Bedenk wel dat elke naam maar een keer gebruikt kan worden, op is op. De volgende e-mail adressen zijn reeds aktief.

 

bestaande E-mail adressen op HOETJES.NET
amanda caspar eric faas  hans  ingrid  jens  lia  mail  nick  paul&mieke roos  sven  tatjana  victoria  Webmaster     
  cas  erik  flip    isabelle  judith  lucas  marijn    patrizia      thijn  vincent       
  cato  erwin               peter               
    evi               peterj               
    elseneric                               

 

Ik heb vragen gehad of het doorsturen van de e-mail automatisch geschied en of ik inzicht in de e-mail heb. Dit gebeuren is geheel automatisch en vind al plaats op de internet-server, ik heb geen inzicht in de mails die hierover verstuurd worden maar bedenk wel dat e-mail vergelijkbaar is met een postkaart, sommige mensen hebben mogelijkheden het te lezen.

Misschien ook wel belangrijk, dit kost natuurlijk helemaal niets, nop, nada!!

 

Terug naar de Hoetjes/Hoedjes Homepage